kezelés

warning: Creating default object from empty value in /home/xnjvxhu1/public_html/domainok/kapcsolatteremto-gyogyitas.net/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Kapcsolatteremtő gyógyítás esettanulmány kedves négylábúról: kutya macska

Esettanulmány kedves négylábúról: kutya macska

Egy fél éves elbűvölő , örökmozgó kis cicáról szól a történet , aki meghódította a családtagokon kívül a nem éppen kis termetű házőrzőt is (gold retrievert) a barátság és mérhetetlen szeretet sajnos majdnem rosszul végződött. Egy alkalommal amikor a szokásos hancúrozás folyt - a macska rendszeresen hanyatt dobta magát a kutya előtt az pedig összevissza nyalogatta ,dögönyözte - egy kicsit durvábbra sikerült a szokottnál, úgy hogy a macska nem tudott lábra állni. Nagy volt az ijedelem még a kutya is észre vette hogy valami nincs rendben. Megállt és döbbenten nézte kis barátját. Még jó hogy épp láttam mi történt. Felszedtem a cicát aki kínosan nyöszörgött ahogy hozzá értem. Azonnal kezelni kezdtem. Ahogy a kezelés elkezdődött a cica lassan megnyugodott és úgy tűnt elaludt. Ez az eset reggel történt a cicus délig aludt a lakásban. Amikor felébredt feltápászkodott kicsit bizonytalanul és ingatagon, de oda támolygott az ebédjéhez és határozott jó étvággyal evett, majd kivittem a garázsba ahol az alomba el végezte a dolgát. Ezek után vissza vittem a pihenő helyére ahol késő délutánig aludt. Ébredés után fölugrott mintha semmi sem történt volna, megrohamozta a kijárati ajtót - menőkéje volt Este még megfigyelés alatt tartottam , de nyoma sem volt a balesetnek. Már ugyan úgy üldözte a másik két macskát mint előző nap és focizott a pingpong labdájával. Egy kezelés és egy nap elég volt a gyógyuláshoz. Azóta sincs semmi baj.

Lehet , hogy mind ez hihetetlennek hangzik nem kétlem , ha nem lennének már néhány éves tapasztalataim a gyógyításnak ezen területén én is túl szépnek találnám, de ez a valóság. Nagyon sok hihetetlennek tűnő élményem, élményeink vannak a páciensekkel amiket megéltünk a kezelések során. Kérdezheti bárki , hogy azokról miért nem esik vagy esett szó – az idő hiánya miatt - , mert nem az a lényeg hogy dics himnuszokat zengjünk eme nagyszerű és méltán világhírű gyógyítási módról, hanem hogy mindenki figyelmét felhívjuk a gyógyulás esélyére. A történetek csak ezt szolgálják a maguk nemében: a lényeg , hogy tudj róla és élj a lehetőséggel próbáld ki és neked is lesz mesébe illő gyógyulásod és tapasztalatod, és ha akarod megírom vagy te is megírhatod, mások okulására, hogy van megoldás minden bajra és nem vagy egyedül.

Szeretettel várlak az univerzum e csodálatos energiájával.

kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta

Marika

Ne feledd - Egyedül nem megy!

Kapcsolatteremtő gyógyítás: tudnivalók a kezeléshez

Kapcsolatteremtő gyógyítás: tudnivalók a kezeléshez

Ruházat

Öltözz kényelmesen. Teljesen felöltözve maradsz, cipők nélkül, arccal felfelé fordulva egy masszázs asztalon.

Illatok, aromák és parfümök

Különböző illatokat érezhetsz kezelésed közben. Kérlek, amennyire csak lehetséges, minél inkább külsőleg alkalmazott illatoktól mentesen jelenj meg (dezodor, parfüm, illatos testápolók nélkül).

Ékszerek, övek, érmék, mobiltelefonok

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás nincs kitéve az "energia gyógyítás" gyengeségeinek és törékenységeinek, mivel az energia csak egy részét képezi az átfogóbb Kapcsolatteremtő Gyógyítás energia, fény és információ spektrumának. Ez okból tehát nem kell kiürítened zsebeid, eltávolítanod öved, érméid, gyűrűid, óráid vagy elektromos tárgyaid, mint a mobiltelefon, amíg kényelmesen érzed magad.

Ideális tudatállapot

Egyszerűen hunyd be szemeid és engedd el magad.

Légy a megfigyelő és a megfigyelt. A tanú. Figyelj. Vedd észre, amikor észreveszel valamit. Vedd észre, amikor nem veszel észre semmit. Vedd észre ismét, mikor észreveszel valamit. Engedd magadnak, hogy megtapasztald a várakozás csodáját anélkül, hogy különleges és részletes elvárásokat társítanál hozzá. Bízz benne, hogy a neked legmegfelelőbb gyógyulás az, amit kapni fogsz.

Idő, időtartam

A gyógyulások az idő és tér határain kívül történnek, így a több idő nem feltétlenül jobb. Általában három kezelés a javasolt.

A Kapcsolatteremtő Gyógyításokat általában 10 napon belül végezzük .

A kezelés teljes idő tartama mindennel együtt 45-60 perc.

A kezelés folyamán nem érek hozzád, 40 percen keresztül mozgatom a kezeimet min. 20 cm-el a tested felett.

Árak

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás DÍJA:

Mint minden manapság, a Kapcsolatteremtő Gyógyítás is pénzbe kerül.

Ha, elmegyünk orvoshoz, hála pénzt adunk, felír gyógyszereket, kiváltjuk...

A magánrendelések ugyanúgy pénzbe kerülnek. Sajnos sok esetben az orvosok csak tüneti kezeléseket tudnak alkalmazni, amivel megszüntetik a panaszt, de az okát nem.

Továbbá szedjük magunkba a gyógyszergyárak által drága marketinggel eladott kémiai, szintetikus, kapszulákat, és mindenféle tablettákat, amelyeknek kivétel nélkül különböző mellék hatásai vannak.

Ha pedig súlyosabb az eset, műtétre kerül sor... Kiesünk a munkából több hétre, fájdalmas a felépülés, a műtétet végző orvosnak, az ápolóknak hála pénzt kell adnunk, és el kell viselni a kórház minden kényelmetlenségét.

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás, egy különleges alternatív, vegyi anyagoktól mentes módszer, ráadásul kellemesen érzi magát a beteg ezalatt, a fentiek akár töredékébe kerül, mert maximum 3 kezelés elég.

Én nem mondom, hogy ne menjen el senki orvoshoz!

Viszont mielőtt műtétre kerülne sor, ha nem életmentő, és a várólista miatt van idő, vagy ha az orvosok már nem tudnak mit tenni, megállt a tudományuk, mindenképp érdemes egy próbát tenni, mert lehet, nem lesz szükség a kockázatos beavatkozásra és visszakapod az egészséged , nemcsak testben de lélekben is.

Gyere el hozzám, és próbáld ki a kezelést. Ártani nem árt, csak jó hatása lehet. Ha pedig esetleg ne adj Isten nem váltaná be a várt eredményeket, még mindig lehet műtétre menni... Veszteni való nincs, csak nyerhet vele az, aki rászánja azt a kis időt.

Viszont ha segíteni tud a kezelés, nem kell kés alá feküdni, nincs kockázat, nincs hosszú és fájdalmas felépülés...

Mivel a kapcsolatteremtő gyógyítás az okot is megszünteti nemcsak a tüneteket a gyógyulás végleges, nem kell kiújulástól tartani talán ez sem elhanyagolható szempont!

Az aktuális árakról érdeklődj telefonon

+36/20 254 22 63

Ne feledd - Egyedül nem megy!

kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta

Kövics Marika
kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta
Telefonszám : 06/20-254-2263
Weboldal:http://kapcsolatteremto-gyogyitas.net

Partnerünk: Medicina egészségpénztár 10% kedvezmény a kapcsolatteremtő gyógyítás árából
http://www.medicinapenztar.hu/kedvezmenyek

Tartalom átvétel

Az életben nincsenek véletlenek, ha rá találtál az oldalamra szükséged van a segítségemre!