gyógyítás

warning: Creating default object from empty value in /home/xnjvxhu1/public_html/domainok/kapcsolatteremto-gyogyitas.net/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Kapcsolatteremtő gyógyítás, gyógyulás

A gyógyulás felé vezető út

Kapcsolatteremtő gyógyítás, kapcsolatteremtő gyógyulás

A Kapcsolatteremtő gyógyítás gyakran életre szóló változást indít el megtapasztalóiban. Ez az új frekvenciaspektrum gyógyulás bekövetkezhet testi, lelki, szellemi síkon egyaránt. A Kapcsolatteremtő gyógyítás - különbözik hasonló energetikai gyógyítás módszerektől, nem kötődik csakrákhoz, nincs külön szertartás, védelmi rituálé, nem szükséges a páciens hite benne, (előfordul, hogy a szkeptikus gyógyul leglátványosabban). Egy végtelenül szabad, és mégis nagyon hatékony lehetőség a gyógyulásra.

Milyen esetben lehet szükségem ilyen kezelésre?

A Kapcsolatteremtő gyógyítás segíthet önnek:

 • ha egy nehéz életfeladattal szembesül
 • valamilyen akut vagy krónikus betegség sújtja
 • lelkileg megterhelő élethelyzet, trauma, depresszió, kapcsolati probléma feldolgozásában
 • ha szeretné felgyorsítani személyes fejlődését
 • jobban hozzá szeretne férni az önt támogató belső és magasabb erőforrásokhoz

Mi történik a kapcsolatteremtő gyógyítás kezelés alatt?

Ön kényelmesen elhelyezkedni hanyatt egy masszázságyon. Ez után megnyílik egy áramlás, amely a kezemen, egész lényemen átáradva lehetővé teszi, hogy önhöz eljusson mindaz, ami ön számára az adott kezelésben maximálisan lehetséges. E vezetettségben szinte milliméterről milliméterre, rétegről rétegre kommunikál ön lényének minden szintjével.

Mit várhatok tőle?

"Ha ön szerencsés egy ember, pont olyan gyógyításban lesz része, amilyet remélt. Ám, ha igazán nagy szerencsés,a gyógyulás olyan formában érkezik, amilyenről még csak nem is álmodhatott - meglepetésszerű ajándék, melyet az Univerzum éppen az ön számára tartogatott"

Idézet Eric Pearl Kapcsolatteremtő gyógyítás könyvéből

Kapcsolatteremtő gyógyítás, kapcsolatteremtő gyógyulás, gyógyulás, gyógyítás,

Mit nevezhetünk “gyógyulás”nak?

Elmúlnak betegségek, fizikai problémák. Fejlődhet önbecsülése, önbizalma, belső békét élhet meg, könnyedén átsiklik gondokon, félelmek oldódhatnak, nagyobb rálátást kaphat egy ön előtt álló életfeladatra.

Hány kezelés szükséges?

A Kapcsolatteremtő gyógyítás nem egy terápia jellegű, hosszadalmas folyamat. Egy, három alkalomból álló kezeléssorozatban általában lekerekedik egy folyamatra. E három találkozó közt minimum egy-egy alvásciklus szükséges. Ha lehet, ne legyen hosszabb kihagyás, mint egy-egy hét. Néha kényszerítők a körülmények: már egy-két kezeléssel is eredmény születhet. Ha minden egyes kezelés után ugrásszerű fejlődés tapasztalható, sőt, ott marad egyfajta éhség a 3. után, esetleg öt kezelésig érdemes továbbvinni.

Mitől ilyen hatékony és gyors a gyógyulás ?

A Kapcsolatteremtő gyógyítás során nem hagymahéj-szerűen bontogatjuk le életünk során ránk terhelődött rétegeket. Frekvenciái beragyognak egyenesen lényünk középpontjába, legmélyére, s ott élünk meg töltődést, egység-élményt, egészséget. Ez az Egészség rezgés referenciaponttá válik, melyből aztán, mintegy archimedesi pontból, elmozdíthatjuk ebbe az irányba világunkat. A fény-, energia-, információ töltés, amely a kezelések alkalmával eljut lényünk mélyére, bensőnkből sugárzik, táplál, hoz fejlődést hosszú ideig.

Mit fogok átélni a gyógyító kezelések alatt?

A legváltozatosabb tapasztalások fordulhatnak elő:

 • Ellazulás, békesség, akár mély álomba merülés
 • Mintha pehelykönnyű, vagy éppen ólmosan nehéz lenne
 • Energiaáramlás: bizsergés, hideg vagy hőérzet.
 • Tudatos vagy öntudatlan rándulások a test különböző részein
 • Fényjelenségek:színek villódzása
 • Illatok érzékelése
 • Hangok észlelése
 • Álomszerű régi-régi képek, emlékek
 • Légzésritmus változás
 • Érzelmek felszabadulása, öröm, vidámság vagy éppen könnyek megjelenése
 • Támogató erők jelenlétének érzékelése

A fentieken kívűli gyógyulás jelenségek is előfordulnak.A jelenségek intenzitása nem áll összefüggésben a kapcsolatteremtő gyógyítás hatékonyságával.

Ne feledd - Egyedül nem megy!

kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta

Kövics Marika
okleveles kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta

Telefonszám : 06/20-254-2263
Weboldal:http://kapcsolatteremto-gyogyitas.net

Partnerünk: Medicina egészségpénztár
10% kedvezmény a kapcsolatteremtő gyógyítás árából

Kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta: Kövics Marika

Kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta: Kövics Marika

Hosszú út vezetett idáig, míg felfedeztem magamban mire vagyok képes. Egy nagyon nehéz kemény karmával jöttem a földre (persze ezt csak most utólag tudom). Először én is éltem a gondtalan fiatalok életét, a gyerekkoromra se panaszkodhatok, sőt nagyon szép volt és mind ezért itt és most köszönetet kell mondanom a szüleimnek! Talán ezért is tudtam úrrá lenni a felnőtt kori megpróbáltatásokon.

Nyughatatlan és kíváncsi természetem révén mindig a dolgok mélyére akartam látni, így jutottam el olyan emberekhez, akik elindítottak az ezotériához vezető úton. Könyveket olvastam tanfolyamokra jártam, és közben kinyílt a világ körülöttem, megismertem önmagam és úrrá lettem a problémáimon.

A karmám beteljesedett révbe értem köszönet mindenkinek, aki segített. Ennek az útnak az eredménye a tapasztalatom, tudásom és a képességem a megfoghatatlan spirituális segítéshez a gyógyításban,mert nem én gyógyítok, én csak egy eszköz vagyok az univerzum kezében egy csatorna az energia számára, amit a gyógyulni vágyónak közvetítek.
Örülök, hogy végig járhattam ezt az utat minden szenvedés és megpróbáltatás ellenére és hálás vagyok segítőimnek az úton és most szeretnék neked is segíteni, hogy Te is végig mehess a saját utadon, hogy beteljesüljön, amiért leszülettél a földre.

A betegségek mindig intő jelek feladatok, amiket meg kell oldani és egyben lehetőségek, amiket fel kell ismerni. Kérd a segítségem és én minden tudásommal, tapasztalatommal, szeretetemmel segítek, mint ahogy nekem is segítettek.

Ne feledd - Egyedül nem megy!

kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta

Kövics Marika
okleveles kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta

Telefonszám : 06/20-254-2263
Weboldal:http://kapcsolatteremto-gyogyitas.net

Partnerünk: Medicina egészségpénztár
10% kedvezmény a kapcsolatteremtő gyógyítás árából

Kapcsolatteremtő gyógyítás esettanulmány: A gyógyulás útján

A gyógyulás útján

A beteg egy évvel ez előtt mély depresszióba esett, amelyből orvosi segítséggel rövid időre tünetmentessé vált, de sajnos csak rövid időre, mert néhány hónap elteltével nem csak a depresszióval kellett megküzdenie, hanem egy méhdaganatot is diagnosztizáltak nála. A daganatot kemoterápia-val akarták eltávolítani, ami a beteg állapotát még inkább nehezítette, ekkor jött el hozzám. Az első kezelés után mosolyogva ült fel a kezelőágyon, és a homlokára csapva mondta – jé már nem is vagyok lázas és hihetetlenül jól esett a simogatás, mint valami lágy szellő nyári estén – pedig a kezelés alatt én hozzá sem értem, kb. 2 méter távolságra voltam tőle, ahogy ő a kezelőágyon becsukott szemmel feküdt. A második kezelés után a veséje, ami gyulladásban volt, rendbe jött. Másnapra teljesen kitisztult a vizelete és kivirult. A harmadik kezelés után olyan lelki és fizikai erő járta át, hogy másnap befőzött 10 kg sárgabarackot. A kezelések három egymást követő napon voltak. Ezután következett az orvosi vizsgálat.

A vizsgálat eredményei olyan jók lettek, hogy az előzőleg kiírt vérátömlesztést nem kellett elvégezni és az ultrahangos vizsgálat a daganat kisebbedését mutatta. Depressziónak nyoma sincs, az orvosi kezelések még nem értek véget, de a beteg lelki állapota már kész a teljes gyógyulásra, ami fizikai szinten is be fog következni, amikor annak eljön az ideje .


"Ha szerencsés vagy, gyógyulásod
az elvárt formában fog történni.
Ha igazán szerencsés vagy,
gyógyulásod olyan formában jön majd,
melyről nem is álmodtál - olyanban,
melyet az Univerzum
kifejezetten neked tartogat."

Eric Pearl

Ne feledd - Egyedül nem megy!

kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta

Kövics Marika
kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta
Telefonszám : 06/20-254-2263
Weboldal:http://kapcsolatteremto-gyogyitas.net

Kapcsolatteremtő gyógyítás esettanulmány kedves négylábúról: kutya macska

Esettanulmány kedves négylábúról: kutya macska

Egy fél éves elbűvölő , örökmozgó kis cicáról szól a történet , aki meghódította a családtagokon kívül a nem éppen kis termetű házőrzőt is (gold retrievert) a barátság és mérhetetlen szeretet sajnos majdnem rosszul végződött. Egy alkalommal amikor a szokásos hancúrozás folyt - a macska rendszeresen hanyatt dobta magát a kutya előtt az pedig összevissza nyalogatta ,dögönyözte - egy kicsit durvábbra sikerült a szokottnál, úgy hogy a macska nem tudott lábra állni. Nagy volt az ijedelem még a kutya is észre vette hogy valami nincs rendben. Megállt és döbbenten nézte kis barátját. Még jó hogy épp láttam mi történt. Felszedtem a cicát aki kínosan nyöszörgött ahogy hozzá értem. Azonnal kezelni kezdtem. Ahogy a kezelés elkezdődött a cica lassan megnyugodott és úgy tűnt elaludt. Ez az eset reggel történt a cicus délig aludt a lakásban. Amikor felébredt feltápászkodott kicsit bizonytalanul és ingatagon, de oda támolygott az ebédjéhez és határozott jó étvággyal evett, majd kivittem a garázsba ahol az alomba el végezte a dolgát. Ezek után vissza vittem a pihenő helyére ahol késő délutánig aludt. Ébredés után fölugrott mintha semmi sem történt volna, megrohamozta a kijárati ajtót - menőkéje volt Este még megfigyelés alatt tartottam , de nyoma sem volt a balesetnek. Már ugyan úgy üldözte a másik két macskát mint előző nap és focizott a pingpong labdájával. Egy kezelés és egy nap elég volt a gyógyuláshoz. Azóta sincs semmi baj.

Lehet , hogy mind ez hihetetlennek hangzik nem kétlem , ha nem lennének már néhány éves tapasztalataim a gyógyításnak ezen területén én is túl szépnek találnám, de ez a valóság. Nagyon sok hihetetlennek tűnő élményem, élményeink vannak a páciensekkel amiket megéltünk a kezelések során. Kérdezheti bárki , hogy azokról miért nem esik vagy esett szó – az idő hiánya miatt - , mert nem az a lényeg hogy dics himnuszokat zengjünk eme nagyszerű és méltán világhírű gyógyítási módról, hanem hogy mindenki figyelmét felhívjuk a gyógyulás esélyére. A történetek csak ezt szolgálják a maguk nemében: a lényeg , hogy tudj róla és élj a lehetőséggel próbáld ki és neked is lesz mesébe illő gyógyulásod és tapasztalatod, és ha akarod megírom vagy te is megírhatod, mások okulására, hogy van megoldás minden bajra és nem vagy egyedül.

Szeretettel várlak az univerzum e csodálatos energiájával.

kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta

Marika

Ne feledd - Egyedül nem megy!

Kapcsolatteremtő gyógyítás esettanulmány: a kórházban kómában.

Kapcsolatteremtő gyógyítás esettanulmány: a kórházban kómában

Ez még a kapcsolatteremtő gyógyítás megismerése után nem sokkal történt és még számomra is megdöbbentő volt,pedig a gyógyítás szülőatyja sok mesébe illő történetről beszélt a szemináriumon A rokonságból telefonáltak ,hogy mekkora a baj. Egy 35 éves fiatal ember a kórházban fekszik kómában és már előtte teljesen lemondott az életéről semmilyen segítséget nem fogadott el a gyógyíthatatlannak hitt betegsége miatt. A feleség tejesen kétségbe volt esve. Az első kezelést még akkor nap este elvégeztem , másnap este telefonáltak , hogy a fiatal ember magához tért , megborotválkozott és haza akar menni. A család alig hitt a szemének és fülének az öröm könnyektől pedig alig látott. még két kezelést kapott a következő két napon, és még két napot töltött a kórházban majd a saját felelősségére haza ment. ennek már lassan két éve azóta is rendben van és dolgozik a családja örömére és boldogságára.

Itt szeretném felhívni mindenki figyelmét arra ,hogy
Gyógyíthatatlan betegség nincs csak gyógyíthatatlan beteg!

Ne feledd - Egyedül nem megy!

kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta

Kövics Marika
kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta
Telefonszám : 06/20-254-2263
Weboldal:http://kapcsolatteremto-gyogyitas.net

Kapcsolatteremtő gyógyítás

A gyógyítás olyan formája, amely most legelső ízben jelent meg ezen a bolygón.

Az Univerzum legszélesebb gyógyító spektrumával „dolgozik”: olyan gyógyító frekvenciákhoz (energiához), fényhez és információhoz enged hozzáférést, amelyek nem csak fizikai, lelki vagy érzelmi gyógyulást, hanem valódi lényünk kiteljesedését is lehetővé teszik.

kapcsolatteremtő gyógyítás

Miközben újrateremti kapcsolatunkat lényünk és valódi önmagunk teljességével, az univerzum egészével kapcsol össze minket. Úgy véljük, hogy nem csupán egy sor új gyógyító frekvencia révén, hanem alkalmasint egy egészen új sávszélesség útján képes újra összekötni minket a világegyetemmel és legbenső lényegünkkel.

A gyógyulás létezésének valósága világosan bebizonyosodott a gyakorlatban továbbá a tudományos laboratóriumokban egyaránt.

Ne feledd, itt nincs káros mellékhatás, nincsenek szintetikus szerek vagy más mérgek, sem egyéb rizikó – a gyógyító egyszerűen segít ÚJRA összekapcsolódni azzal a forrással, amit eddig elveszettnek hittünk, ami hajlamos megváltoztatni életedet.

"Ha szerencsés vagy, gyógyulásod az elvárt formában fog történni. Ha igazán szerencsés vagy, gyógyulásod olyan formában jön majd, melyről nem is álmodtál - olyanban, melyet az Univerzum kifejezetten neked tartogat."
/Dr. Eric Pearl/

Kapcsolatteremtő gyógyítás: tudnivalók a kezeléshez

Kapcsolatteremtő gyógyítás: tudnivalók a kezeléshez

Ruházat

Öltözz kényelmesen. Teljesen felöltözve maradsz, cipők nélkül, arccal felfelé fordulva egy masszázs asztalon.

Illatok, aromák és parfümök

Különböző illatokat érezhetsz kezelésed közben. Kérlek, amennyire csak lehetséges, minél inkább külsőleg alkalmazott illatoktól mentesen jelenj meg (dezodor, parfüm, illatos testápolók nélkül).

Ékszerek, övek, érmék, mobiltelefonok

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás nincs kitéve az "energia gyógyítás" gyengeségeinek és törékenységeinek, mivel az energia csak egy részét képezi az átfogóbb Kapcsolatteremtő Gyógyítás energia, fény és információ spektrumának. Ez okból tehát nem kell kiürítened zsebeid, eltávolítanod öved, érméid, gyűrűid, óráid vagy elektromos tárgyaid, mint a mobiltelefon, amíg kényelmesen érzed magad.

Ideális tudatállapot

Egyszerűen hunyd be szemeid és engedd el magad.

Légy a megfigyelő és a megfigyelt. A tanú. Figyelj. Vedd észre, amikor észreveszel valamit. Vedd észre, amikor nem veszel észre semmit. Vedd észre ismét, mikor észreveszel valamit. Engedd magadnak, hogy megtapasztald a várakozás csodáját anélkül, hogy különleges és részletes elvárásokat társítanál hozzá. Bízz benne, hogy a neked legmegfelelőbb gyógyulás az, amit kapni fogsz.

Idő, időtartam

A gyógyulások az idő és tér határain kívül történnek, így a több idő nem feltétlenül jobb. Általában három kezelés a javasolt.

A Kapcsolatteremtő Gyógyításokat általában 10 napon belül végezzük .

A kezelés teljes idő tartama mindennel együtt 45-60 perc.

A kezelés folyamán nem érek hozzád, 40 percen keresztül mozgatom a kezeimet min. 20 cm-el a tested felett.

Árak

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás DÍJA:

Mint minden manapság, a Kapcsolatteremtő Gyógyítás is pénzbe kerül.

Ha, elmegyünk orvoshoz, hála pénzt adunk, felír gyógyszereket, kiváltjuk...

A magánrendelések ugyanúgy pénzbe kerülnek. Sajnos sok esetben az orvosok csak tüneti kezeléseket tudnak alkalmazni, amivel megszüntetik a panaszt, de az okát nem.

Továbbá szedjük magunkba a gyógyszergyárak által drága marketinggel eladott kémiai, szintetikus, kapszulákat, és mindenféle tablettákat, amelyeknek kivétel nélkül különböző mellék hatásai vannak.

Ha pedig súlyosabb az eset, műtétre kerül sor... Kiesünk a munkából több hétre, fájdalmas a felépülés, a műtétet végző orvosnak, az ápolóknak hála pénzt kell adnunk, és el kell viselni a kórház minden kényelmetlenségét.

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás, egy különleges alternatív, vegyi anyagoktól mentes módszer, ráadásul kellemesen érzi magát a beteg ezalatt, a fentiek akár töredékébe kerül, mert maximum 3 kezelés elég.

Én nem mondom, hogy ne menjen el senki orvoshoz!

Viszont mielőtt műtétre kerülne sor, ha nem életmentő, és a várólista miatt van idő, vagy ha az orvosok már nem tudnak mit tenni, megállt a tudományuk, mindenképp érdemes egy próbát tenni, mert lehet, nem lesz szükség a kockázatos beavatkozásra és visszakapod az egészséged , nemcsak testben de lélekben is.

Gyere el hozzám, és próbáld ki a kezelést. Ártani nem árt, csak jó hatása lehet. Ha pedig esetleg ne adj Isten nem váltaná be a várt eredményeket, még mindig lehet műtétre menni... Veszteni való nincs, csak nyerhet vele az, aki rászánja azt a kis időt.

Viszont ha segíteni tud a kezelés, nem kell kés alá feküdni, nincs kockázat, nincs hosszú és fájdalmas felépülés...

Mivel a kapcsolatteremtő gyógyítás az okot is megszünteti nemcsak a tüneteket a gyógyulás végleges, nem kell kiújulástól tartani talán ez sem elhanyagolható szempont!

Az aktuális árakról érdeklődj telefonon

+36/20 254 22 63

Ne feledd - Egyedül nem megy!

kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta

Kövics Marika
kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta
Telefonszám : 06/20-254-2263
Weboldal:http://kapcsolatteremto-gyogyitas.net

Partnerünk: Medicina egészségpénztár 10% kedvezmény a kapcsolatteremtő gyógyítás árából
http://www.medicinapenztar.hu/kedvezmenyek

ERIC PEARL gyógyítás, Dr. Eric Pearl gyógyulás

ERIC PEARL gyógyítás,

Dr. Eric Pearl gyógyulás

A nemzetközileg elismert gyógyító, ERIC PEARL számtalan tévéműsorban szerepelt az Egyesült Államokban és világszerte, meghívott előadóként felszólalt az Egyesült Nemzetek Szövetségében, teltházas előadást tartott a Madison Square Gardenben, szemináriumait pedig számos különböző kiadvány mutatta be hasábjain, köztük a The New York Times is.  

ERIC PEARL gyógyítás, Dr. Eric Pearl gyógyulás

Eric orvosként 12 éven át folytatott felettébb sikeres kiropraktőri gyakorlatot, míg egy napon a páciensei arról kezdtek beszámolni, hogy magukon érezték a kezét – noha fizikailag hozzájuk sem ért. A páciensek hamarosan csodálatos gyógyulásokat tapasztaltak olyan betegségek esetén, mint a rák, az AIDS-hez kapcsolódó kóros állapotok, az epilepszia, a krónikus fáradtság szindróma, a szklerózis multiplex, a reumás és csont-ízületi gyulladás, a születési rendellenességek, az agyvérzéses bénulás és más súlyos megbetegedések. Mindez egyszerűen attól, hogy Eric a testük közelében tartotta a kezét – és a gyógyulások mind a mai napig folytatódnak.

Pácienseinek gyógyulásait eleddig hat könyvben dokumentálták, köztük Eric saját Kapcsolatteremtő Gyógyítás: Gyógyulj meg és gyógyíts másokat is! című, nemzetközi sikerkönyvében, amely mára több mint harminc nyelven olvasható.

A Los Angeles-i illetőségű Eric és a Kapcsolatteremtő Gyógyítás nagy érdeklődést vált ki világszerte a vezető orvosokból és egészségügyi kutatókból a kórházakban és egyetemeken. Ezen intézmények sorába tartozik többek között a Jackson Memorial Kórház, az UCLA, a Cedars-Sinai Egészségügyi Központ, a VA-kórház, a Minnesotai Egyetem, a Miami Egyetem Orvosi Fakultása és az Arizonai Egyetem – ahol dr. Andrew Weil felkérésére Eric fel is szólalt az orvosok előtt. Jelenleg is számos intézményben folynak új kutatási programok olyan neves kutatóorvosok irányítása alatt, mint Dr. Gary Schwartz, Dr. William Tiller és mások.

Eric az év folyamán keresztül-kasul beutazza a földet, hogy bolygónk minden zugába elvigye a Kapcsolatteremtő Gyógyítás fényét és információit. Megtanítja, hogyan aktiválhatjuk és használhatjuk fel a gyógyító frekvenciáknak ezt az új, mindent felölelő spektrumát, amely lehetővé teszi számunkra, hogy teljességgel túllépjünk az „energiagyógyításon” és a különböző „technikákon”, s a gyógyítás egy olyan szintjére jussunk el, amely mind ez ideig soha senki számára nem volt elérhető! Eric a mai napig több mint 55 000 Kapcsolatteremtő Gyógyítás-terapeutát képzett ki 70-nél is több országban, s ezzel a spontán gyógyítók egész nemzedékét hozta létre világszerte.

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás méltatásai

 …újfajta bepillantást nyújt a gyógyítás dinamikájába.”
-- Deepak Chopra, M.D., a Megismerni Istent szerzője

Eric lenyűgöző ember, aki rendelkezik a gyógyítás csodálatos adományával. Olvasd el ezt a könyvet, és alakulj át!”
-- John Edward, pszichikus médium; a What if God Were the Sun? szerzője

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás szenzációt jelent a gyógyítás világában.”
-- Lynne McTaggart, Az energiamező és a The Intention Experiment szerzője

A gyógyítás és a gyógyulás forradalmian új módjáról szóló igazság… Humorral, éleslátással és azzal a mélyreható megértéssel és alázattal teli, amelyet csak egy jó klinikai orvos és természettudós érettsége hozhat meg… Ha valóban szívügyed az egészség és a gyógyulás, olvasd el ezt a könyvet!”
-- Christiane Northrup, M.D., a Vermonti Egyetem Orvostudományi Intézetének szülész-nőgyógyász klinikai adjunktusa;a Women’s Bodies, Women’s Wisdom és a The Wisdom of Menopause szerzője

Orvosként és idegtudósként arra képeztek ki, hogy tisztában legyek vele, hogyan és miért hat egy kezelés. Ha a Kapcsolatteremtő Gyógyításról van szó, fogalmam sincs, hogyan hat; pusztán személyes tapasztalatból tudom, hogy beválik…”
-- Mona Lisa Schulz, M.D., Ph.D., az Awakening Intuition szerzője

Dr. Eric Pearl Kapcsolatteremtő Gyógyítás című műve egész egyszerűen a legjobb könyv, amely a transzperszonális gyógyítás és a szellemgyógyászat témájában az elmúlt években megjelent. Ajándék ez a könyv az univerzumtól, és egyben rendkívül izgalmas hozzájárulás ahhoz a világméretű paradigmaváltáshoz, amely korunkban végbemegy. Ha idén csak két könyvet olvasol el, gondoskodj róla, hogy ez a gyöngyszem legyen az egyik!”
-- Hank Wesselman, Ph.D., a Spiritwalker, a Medicinemaker és a Visionseeker szerzője

Olyan könyv ez, amely ösztönzést nyújt az elmének, miközben megvigasztalja a szívet, és a gyógyulási folyamatot ünnepli. A Kapcsolatteremtő Gyógyítást el kell olvasniuk azoknak az egészségügyi szakembereknek, akik a gyógyulás magasabb szintjére szeretnék segíteni pácienseiket, hogy a folyamat során maguk is gyógyuljanak.”
-- Gary E. R. Schwartz, Ph.D. és Linda G. S. Russek, Ph.D., az Arizonai Egyetem Emberi Energiarendszerek Laboratóriumának igazgatói; és a The Living Energy Universe szerzői

Eric Pearl a gyógyítás páratlan ajándékában részesült… az energiagyógyítás egy új, konkrét irányultság nélküli formáját képviseli, amely túlmutat azokon a formulákon, technikákon és mantrákon, amelyekkel ezen a planétán eleddig dolgoznunk kellett. Melegen ajánlom a módszert a gyakorló egészségügyi dolgozóknak, de mindenki másnak is, aki érdeklődik saját szunnyadó, gyógyító képességeinek felébresztése iránt.”

-- Richard Gerber, M.D., a Vibrational Medicine szerzője

A kapcsolatteremtés... minden gyógyítás titka.”
-- Dr. Wayne W. Dyer, A szándék hatalma bestseller-szerzője

forrás: http://www.thereconnection.com/

Tartalom átvétel

Az életben nincsenek véletlenek, ha rá találtál az oldalamra szükséged van a segítségemre!