gyógyulás

warning: Creating default object from empty value in /home/xnjvxhu1/public_html/domainok/kapcsolatteremto-gyogyitas.net/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Spirituális gyógyítás gyógyulás

Mit ad ez a gyógyítás a bolygónak az emberiségnek az egyén gyógyulásán és tudati fejlődésén keresztül

Gyógyítás a bolygónak az egyén gyógyulásán és tudati fejlődésén keresztül

Mit ad ez a gyógyítás a bolygónak az emberiségnek az egyén gyógyulásán és tudati fejlődésén keresztül?

A gyógyulás nemcsak egy ember ügye, minél többen kapcsolatba kerülnek ezzel az energiával annál inkább emelkedik a rezgésszint a földön és ez vissza hat az emberekre is, mivel minden mindennel kapcsolatban van és összefügg. Lassan, de biztosan haladunk ezen az úton, talán nem véletlenül vannak az úgy nevezett "gyógyíthatatlan" betegségek amiket már gyógyszeres kezeléssel nem lehet gyógyítani, erre mondják az orvosok, hogy pszichoszomatikus a mindenség nyelvén energiáért kiállt alacsony a beteg rezgés szintje lehúzóak a benne levő információk , magyarul rossz a program , amit csak rezgésszint emeléssel lehet kijavítani. Minél magasabb a rezgésszint, frekvencia annál szeretet teljesebb a program és már meg is érkeztünk a nagy igazsághoz ami nem más mint a mindent tápláló és fenntartó SZERETET ENERGIA! Ez egy folyamat most a bolygón, de megállíthatatlan aminek következtében el jön az az idő az a tudatossági szint amikor ezt az emberek nagy százaléka felismeri és lesz egy olyan generáció akik el sem tudják majd képzelni, hogy volt idő amikor az emberek keserű piruláktól várták a gyógyulást! Minél többen elgondolkodnak ezen és elfogadják nemcsak elméletben, de a gyakorlatban is kezelések formájában annál hamarabb eléri a bolygó és az emberiség az optimális rezgési szintet ami megváltoztatja az életet a földön. Minden ember felelőssége benne van, hogy mikor fog ez bekövetkezni. Nem kell feltétlenül betegnek lenned ahhoz, hogy rálépj erre az útra. A kezelések alkalmával mindenképpen emelkedik a rezgésszinted ami tudat szint változást is eredményez, megváltozik a világról való elképzelésed könnyebben oldasz meg helyzeteket, elkerülöd a betegségeket és jó lesz a közérzeted azaz az élet napos oldalára kerülsz ITT A LEHETŐSÉG CSAK ÉLNI KELL VELE!!!

Az univerzum minden szeretetével ölellek benneteket - Marika

Ne feledd - Egyedül nem megy!

kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta

Kövics Marika
okleveles kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta

Telefonszám : 06/20-254-2263
Weboldal:http://kapcsolatteremto-gyogyitas.net

Partnerünk: Medicina egészségpénztár
10% kedvezmény a kapcsolatteremtő gyógyítás árából

Fontos Információ a gyógyulás felé vezető úton

Fontos információ a gyógyulás felé vezető úton

Szeretném a weboldal olvasóinak a figyelmét felhívni, hogy a továbbiakban a KAPCSOLATTEREMTŐ GYÓGYÍTÁS elnevezést, mint olyat nem kívánom használni.
Ennek az oka, hogy a Reconnection Team új szabályt hozott, ami szerint ezt az elnevezést csak azok használhatják, akik kettő évente részt vesznek egy továbbképzési tanfolyamon,

A tisztán látás érdekében jegyezném meg, nem a gyógyításról mondok le, csak az elnevezésről. Tehát csak adminisztrációs változásról van szó ! Ez azért is így van mivel az energia, ami gyógyít, nem attól függ hogyan nevezzük, hanem attól, hogy tudod–e használni.
Már pedig, ha ezt több éven keresztül eredményesen használtad, attól hogy a módszer nevét megváltoztatod az még ugyan úgy fog működni! Ennek tudatában, kérlek, gondold át az itt leírtakat és ha megértetted a lényeget –mármint, hogy pont az a lényeg nem változott- és továbbra is bizalmat szavazol nekem úgy mint, SPIRITUÁLIS GYÓGYÍTÓ, az univerzum minden szeretetével várlak, hogy segítsek testi- lelki gyógyulásodban.
Mellékelem az eredeti oklevelet , ami úgy vesztette hatályát, hogy nem volt a létjogosultsága időhöz kötve!!!

„Úgy tűnik, hogy az emberek az Eric-kel való puszta érintkezés révén képesek szinte azon nyomban ráhangolódni/szert tenni erre a képességre. És a legtöbb – ha nem valamennyi – szemináriumi résztvevőnk képes saját foglalkozásokat tartani a szeminárium sikeres elvégzését követően. Ne feledd, a Forrás Isten, a Szeretet és/vagy az Univerzum – nevezd, ahogyan neked tetszik! Eric pusztán az eszköz, amelyen keresztül ezek a gyógyítások bemutatkoztak a világ előtt. A Forrás mindenkor elérhető mindnyájunk számára.”

Forrás megjelölés : Fényközösség

Lehetne még ragozni a történetet, de nincs értelme. Az univerzum működését és törvényeit nem lehet egy tol vonással megváltoztatni, vagy megszüntetni, e fölött hála Istennek még nem az ember diszponál! A képességet, pedig amit egyszer megszereztél akár egy másik személyen keresztül is, Isten adta és csak Ő veheti el! Az emberek bizalmához pedig nem papír kell, hanem gyógyulás. Írom ezt annak a megtapasztalásnak a tudatában amit megéltem a gyógyulások alkalmával.

E-mailben egyébként azt közölték az illetékesek, hogy mint alapító tagot várnak vissza a csoportba miután Amerikában elvégzem a továbbképző tanfolyamot.
Amennyiben kérdésed van a bejegyzéssel kapcsolatban keress e-mailben vagy telefonon.

Ne feledd - Egyedül nem megy!

kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta

Kövics Marika
okleveles kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta

Telefonszám : 06/20-254-2263
Weboldal:http://kapcsolatteremto-gyogyitas.net

Partnerünk: Medicina egészségpénztár
10% kedvezmény a kapcsolatteremtő gyógyítás árából

Kapcsolatteremtő gyógyítás, gyógyulás

A gyógyulás felé vezető út

Kapcsolatteremtő gyógyítás, kapcsolatteremtő gyógyulás

A Kapcsolatteremtő gyógyítás gyakran életre szóló változást indít el megtapasztalóiban. Ez az új frekvenciaspektrum gyógyulás bekövetkezhet testi, lelki, szellemi síkon egyaránt. A Kapcsolatteremtő gyógyítás - különbözik hasonló energetikai gyógyítás módszerektől, nem kötődik csakrákhoz, nincs külön szertartás, védelmi rituálé, nem szükséges a páciens hite benne, (előfordul, hogy a szkeptikus gyógyul leglátványosabban). Egy végtelenül szabad, és mégis nagyon hatékony lehetőség a gyógyulásra.

Milyen esetben lehet szükségem ilyen kezelésre?

A Kapcsolatteremtő gyógyítás segíthet önnek:

 • ha egy nehéz életfeladattal szembesül
 • valamilyen akut vagy krónikus betegség sújtja
 • lelkileg megterhelő élethelyzet, trauma, depresszió, kapcsolati probléma feldolgozásában
 • ha szeretné felgyorsítani személyes fejlődését
 • jobban hozzá szeretne férni az önt támogató belső és magasabb erőforrásokhoz

Mi történik a kapcsolatteremtő gyógyítás kezelés alatt?

Ön kényelmesen elhelyezkedni hanyatt egy masszázságyon. Ez után megnyílik egy áramlás, amely a kezemen, egész lényemen átáradva lehetővé teszi, hogy önhöz eljusson mindaz, ami ön számára az adott kezelésben maximálisan lehetséges. E vezetettségben szinte milliméterről milliméterre, rétegről rétegre kommunikál ön lényének minden szintjével.

Mit várhatok tőle?

"Ha ön szerencsés egy ember, pont olyan gyógyításban lesz része, amilyet remélt. Ám, ha igazán nagy szerencsés,a gyógyulás olyan formában érkezik, amilyenről még csak nem is álmodhatott - meglepetésszerű ajándék, melyet az Univerzum éppen az ön számára tartogatott"

Idézet Eric Pearl Kapcsolatteremtő gyógyítás könyvéből

Kapcsolatteremtő gyógyítás, kapcsolatteremtő gyógyulás, gyógyulás, gyógyítás,

Mit nevezhetünk “gyógyulás”nak?

Elmúlnak betegségek, fizikai problémák. Fejlődhet önbecsülése, önbizalma, belső békét élhet meg, könnyedén átsiklik gondokon, félelmek oldódhatnak, nagyobb rálátást kaphat egy ön előtt álló életfeladatra.

Hány kezelés szükséges?

A Kapcsolatteremtő gyógyítás nem egy terápia jellegű, hosszadalmas folyamat. Egy, három alkalomból álló kezeléssorozatban általában lekerekedik egy folyamatra. E három találkozó közt minimum egy-egy alvásciklus szükséges. Ha lehet, ne legyen hosszabb kihagyás, mint egy-egy hét. Néha kényszerítők a körülmények: már egy-két kezeléssel is eredmény születhet. Ha minden egyes kezelés után ugrásszerű fejlődés tapasztalható, sőt, ott marad egyfajta éhség a 3. után, esetleg öt kezelésig érdemes továbbvinni.

Mitől ilyen hatékony és gyors a gyógyulás ?

A Kapcsolatteremtő gyógyítás során nem hagymahéj-szerűen bontogatjuk le életünk során ránk terhelődött rétegeket. Frekvenciái beragyognak egyenesen lényünk középpontjába, legmélyére, s ott élünk meg töltődést, egység-élményt, egészséget. Ez az Egészség rezgés referenciaponttá válik, melyből aztán, mintegy archimedesi pontból, elmozdíthatjuk ebbe az irányba világunkat. A fény-, energia-, információ töltés, amely a kezelések alkalmával eljut lényünk mélyére, bensőnkből sugárzik, táplál, hoz fejlődést hosszú ideig.

Mit fogok átélni a gyógyító kezelések alatt?

A legváltozatosabb tapasztalások fordulhatnak elő:

 • Ellazulás, békesség, akár mély álomba merülés
 • Mintha pehelykönnyű, vagy éppen ólmosan nehéz lenne
 • Energiaáramlás: bizsergés, hideg vagy hőérzet.
 • Tudatos vagy öntudatlan rándulások a test különböző részein
 • Fényjelenségek:színek villódzása
 • Illatok érzékelése
 • Hangok észlelése
 • Álomszerű régi-régi képek, emlékek
 • Légzésritmus változás
 • Érzelmek felszabadulása, öröm, vidámság vagy éppen könnyek megjelenése
 • Támogató erők jelenlétének érzékelése

A fentieken kívűli gyógyulás jelenségek is előfordulnak.A jelenségek intenzitása nem áll összefüggésben a kapcsolatteremtő gyógyítás hatékonyságával.

Ne feledd - Egyedül nem megy!

kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta

Kövics Marika
okleveles kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta

Telefonszám : 06/20-254-2263
Weboldal:http://kapcsolatteremto-gyogyitas.net

Partnerünk: Medicina egészségpénztár
10% kedvezmény a kapcsolatteremtő gyógyítás árából

Kapcsolatteremtő gyógyítás esettanulmány: A gyógyulás útján

A gyógyulás útján

A beteg egy évvel ez előtt mély depresszióba esett, amelyből orvosi segítséggel rövid időre tünetmentessé vált, de sajnos csak rövid időre, mert néhány hónap elteltével nem csak a depresszióval kellett megküzdenie, hanem egy méhdaganatot is diagnosztizáltak nála. A daganatot kemoterápia-val akarták eltávolítani, ami a beteg állapotát még inkább nehezítette, ekkor jött el hozzám. Az első kezelés után mosolyogva ült fel a kezelőágyon, és a homlokára csapva mondta – jé már nem is vagyok lázas és hihetetlenül jól esett a simogatás, mint valami lágy szellő nyári estén – pedig a kezelés alatt én hozzá sem értem, kb. 2 méter távolságra voltam tőle, ahogy ő a kezelőágyon becsukott szemmel feküdt. A második kezelés után a veséje, ami gyulladásban volt, rendbe jött. Másnapra teljesen kitisztult a vizelete és kivirult. A harmadik kezelés után olyan lelki és fizikai erő járta át, hogy másnap befőzött 10 kg sárgabarackot. A kezelések három egymást követő napon voltak. Ezután következett az orvosi vizsgálat.

A vizsgálat eredményei olyan jók lettek, hogy az előzőleg kiírt vérátömlesztést nem kellett elvégezni és az ultrahangos vizsgálat a daganat kisebbedését mutatta. Depressziónak nyoma sincs, az orvosi kezelések még nem értek véget, de a beteg lelki állapota már kész a teljes gyógyulásra, ami fizikai szinten is be fog következni, amikor annak eljön az ideje .


"Ha szerencsés vagy, gyógyulásod
az elvárt formában fog történni.
Ha igazán szerencsés vagy,
gyógyulásod olyan formában jön majd,
melyről nem is álmodtál - olyanban,
melyet az Univerzum
kifejezetten neked tartogat."

Eric Pearl

Ne feledd - Egyedül nem megy!

kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta

Kövics Marika
kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta
Telefonszám : 06/20-254-2263
Weboldal:http://kapcsolatteremto-gyogyitas.net

Kapcsolatteremtő gyógyítás esettanulmány kedves négylábúról: kutya macska

Esettanulmány kedves négylábúról: kutya macska

Egy fél éves elbűvölő , örökmozgó kis cicáról szól a történet , aki meghódította a családtagokon kívül a nem éppen kis termetű házőrzőt is (gold retrievert) a barátság és mérhetetlen szeretet sajnos majdnem rosszul végződött. Egy alkalommal amikor a szokásos hancúrozás folyt - a macska rendszeresen hanyatt dobta magát a kutya előtt az pedig összevissza nyalogatta ,dögönyözte - egy kicsit durvábbra sikerült a szokottnál, úgy hogy a macska nem tudott lábra állni. Nagy volt az ijedelem még a kutya is észre vette hogy valami nincs rendben. Megállt és döbbenten nézte kis barátját. Még jó hogy épp láttam mi történt. Felszedtem a cicát aki kínosan nyöszörgött ahogy hozzá értem. Azonnal kezelni kezdtem. Ahogy a kezelés elkezdődött a cica lassan megnyugodott és úgy tűnt elaludt. Ez az eset reggel történt a cicus délig aludt a lakásban. Amikor felébredt feltápászkodott kicsit bizonytalanul és ingatagon, de oda támolygott az ebédjéhez és határozott jó étvággyal evett, majd kivittem a garázsba ahol az alomba el végezte a dolgát. Ezek után vissza vittem a pihenő helyére ahol késő délutánig aludt. Ébredés után fölugrott mintha semmi sem történt volna, megrohamozta a kijárati ajtót - menőkéje volt Este még megfigyelés alatt tartottam , de nyoma sem volt a balesetnek. Már ugyan úgy üldözte a másik két macskát mint előző nap és focizott a pingpong labdájával. Egy kezelés és egy nap elég volt a gyógyuláshoz. Azóta sincs semmi baj.

Lehet , hogy mind ez hihetetlennek hangzik nem kétlem , ha nem lennének már néhány éves tapasztalataim a gyógyításnak ezen területén én is túl szépnek találnám, de ez a valóság. Nagyon sok hihetetlennek tűnő élményem, élményeink vannak a páciensekkel amiket megéltünk a kezelések során. Kérdezheti bárki , hogy azokról miért nem esik vagy esett szó – az idő hiánya miatt - , mert nem az a lényeg hogy dics himnuszokat zengjünk eme nagyszerű és méltán világhírű gyógyítási módról, hanem hogy mindenki figyelmét felhívjuk a gyógyulás esélyére. A történetek csak ezt szolgálják a maguk nemében: a lényeg , hogy tudj róla és élj a lehetőséggel próbáld ki és neked is lesz mesébe illő gyógyulásod és tapasztalatod, és ha akarod megírom vagy te is megírhatod, mások okulására, hogy van megoldás minden bajra és nem vagy egyedül.

Szeretettel várlak az univerzum e csodálatos energiájával.

kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta

Marika

Ne feledd - Egyedül nem megy!

Kapcsolatteremtő gyógyítás

A gyógyítás olyan formája, amely most legelső ízben jelent meg ezen a bolygón.

Az Univerzum legszélesebb gyógyító spektrumával „dolgozik”: olyan gyógyító frekvenciákhoz (energiához), fényhez és információhoz enged hozzáférést, amelyek nem csak fizikai, lelki vagy érzelmi gyógyulást, hanem valódi lényünk kiteljesedését is lehetővé teszik.

kapcsolatteremtő gyógyítás

Miközben újrateremti kapcsolatunkat lényünk és valódi önmagunk teljességével, az univerzum egészével kapcsol össze minket. Úgy véljük, hogy nem csupán egy sor új gyógyító frekvencia révén, hanem alkalmasint egy egészen új sávszélesség útján képes újra összekötni minket a világegyetemmel és legbenső lényegünkkel.

A gyógyulás létezésének valósága világosan bebizonyosodott a gyakorlatban továbbá a tudományos laboratóriumokban egyaránt.

Ne feledd, itt nincs káros mellékhatás, nincsenek szintetikus szerek vagy más mérgek, sem egyéb rizikó – a gyógyító egyszerűen segít ÚJRA összekapcsolódni azzal a forrással, amit eddig elveszettnek hittünk, ami hajlamos megváltoztatni életedet.

"Ha szerencsés vagy, gyógyulásod az elvárt formában fog történni. Ha igazán szerencsés vagy, gyógyulásod olyan formában jön majd, melyről nem is álmodtál - olyanban, melyet az Univerzum kifejezetten neked tartogat."
/Dr. Eric Pearl/

ERIC PEARL gyógyítás, Dr. Eric Pearl gyógyulás

ERIC PEARL gyógyítás,

Dr. Eric Pearl gyógyulás

A nemzetközileg elismert gyógyító, ERIC PEARL számtalan tévéműsorban szerepelt az Egyesült Államokban és világszerte, meghívott előadóként felszólalt az Egyesült Nemzetek Szövetségében, teltházas előadást tartott a Madison Square Gardenben, szemináriumait pedig számos különböző kiadvány mutatta be hasábjain, köztük a The New York Times is.  

ERIC PEARL gyógyítás, Dr. Eric Pearl gyógyulás

Eric orvosként 12 éven át folytatott felettébb sikeres kiropraktőri gyakorlatot, míg egy napon a páciensei arról kezdtek beszámolni, hogy magukon érezték a kezét – noha fizikailag hozzájuk sem ért. A páciensek hamarosan csodálatos gyógyulásokat tapasztaltak olyan betegségek esetén, mint a rák, az AIDS-hez kapcsolódó kóros állapotok, az epilepszia, a krónikus fáradtság szindróma, a szklerózis multiplex, a reumás és csont-ízületi gyulladás, a születési rendellenességek, az agyvérzéses bénulás és más súlyos megbetegedések. Mindez egyszerűen attól, hogy Eric a testük közelében tartotta a kezét – és a gyógyulások mind a mai napig folytatódnak.

Pácienseinek gyógyulásait eleddig hat könyvben dokumentálták, köztük Eric saját Kapcsolatteremtő Gyógyítás: Gyógyulj meg és gyógyíts másokat is! című, nemzetközi sikerkönyvében, amely mára több mint harminc nyelven olvasható.

A Los Angeles-i illetőségű Eric és a Kapcsolatteremtő Gyógyítás nagy érdeklődést vált ki világszerte a vezető orvosokból és egészségügyi kutatókból a kórházakban és egyetemeken. Ezen intézmények sorába tartozik többek között a Jackson Memorial Kórház, az UCLA, a Cedars-Sinai Egészségügyi Központ, a VA-kórház, a Minnesotai Egyetem, a Miami Egyetem Orvosi Fakultása és az Arizonai Egyetem – ahol dr. Andrew Weil felkérésére Eric fel is szólalt az orvosok előtt. Jelenleg is számos intézményben folynak új kutatási programok olyan neves kutatóorvosok irányítása alatt, mint Dr. Gary Schwartz, Dr. William Tiller és mások.

Eric az év folyamán keresztül-kasul beutazza a földet, hogy bolygónk minden zugába elvigye a Kapcsolatteremtő Gyógyítás fényét és információit. Megtanítja, hogyan aktiválhatjuk és használhatjuk fel a gyógyító frekvenciáknak ezt az új, mindent felölelő spektrumát, amely lehetővé teszi számunkra, hogy teljességgel túllépjünk az „energiagyógyításon” és a különböző „technikákon”, s a gyógyítás egy olyan szintjére jussunk el, amely mind ez ideig soha senki számára nem volt elérhető! Eric a mai napig több mint 55 000 Kapcsolatteremtő Gyógyítás-terapeutát képzett ki 70-nél is több országban, s ezzel a spontán gyógyítók egész nemzedékét hozta létre világszerte.

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás méltatásai

 …újfajta bepillantást nyújt a gyógyítás dinamikájába.”
-- Deepak Chopra, M.D., a Megismerni Istent szerzője

Eric lenyűgöző ember, aki rendelkezik a gyógyítás csodálatos adományával. Olvasd el ezt a könyvet, és alakulj át!”
-- John Edward, pszichikus médium; a What if God Were the Sun? szerzője

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás szenzációt jelent a gyógyítás világában.”
-- Lynne McTaggart, Az energiamező és a The Intention Experiment szerzője

A gyógyítás és a gyógyulás forradalmian új módjáról szóló igazság… Humorral, éleslátással és azzal a mélyreható megértéssel és alázattal teli, amelyet csak egy jó klinikai orvos és természettudós érettsége hozhat meg… Ha valóban szívügyed az egészség és a gyógyulás, olvasd el ezt a könyvet!”
-- Christiane Northrup, M.D., a Vermonti Egyetem Orvostudományi Intézetének szülész-nőgyógyász klinikai adjunktusa;a Women’s Bodies, Women’s Wisdom és a The Wisdom of Menopause szerzője

Orvosként és idegtudósként arra képeztek ki, hogy tisztában legyek vele, hogyan és miért hat egy kezelés. Ha a Kapcsolatteremtő Gyógyításról van szó, fogalmam sincs, hogyan hat; pusztán személyes tapasztalatból tudom, hogy beválik…”
-- Mona Lisa Schulz, M.D., Ph.D., az Awakening Intuition szerzője

Dr. Eric Pearl Kapcsolatteremtő Gyógyítás című műve egész egyszerűen a legjobb könyv, amely a transzperszonális gyógyítás és a szellemgyógyászat témájában az elmúlt években megjelent. Ajándék ez a könyv az univerzumtól, és egyben rendkívül izgalmas hozzájárulás ahhoz a világméretű paradigmaváltáshoz, amely korunkban végbemegy. Ha idén csak két könyvet olvasol el, gondoskodj róla, hogy ez a gyöngyszem legyen az egyik!”
-- Hank Wesselman, Ph.D., a Spiritwalker, a Medicinemaker és a Visionseeker szerzője

Olyan könyv ez, amely ösztönzést nyújt az elmének, miközben megvigasztalja a szívet, és a gyógyulási folyamatot ünnepli. A Kapcsolatteremtő Gyógyítást el kell olvasniuk azoknak az egészségügyi szakembereknek, akik a gyógyulás magasabb szintjére szeretnék segíteni pácienseiket, hogy a folyamat során maguk is gyógyuljanak.”
-- Gary E. R. Schwartz, Ph.D. és Linda G. S. Russek, Ph.D., az Arizonai Egyetem Emberi Energiarendszerek Laboratóriumának igazgatói; és a The Living Energy Universe szerzői

Eric Pearl a gyógyítás páratlan ajándékában részesült… az energiagyógyítás egy új, konkrét irányultság nélküli formáját képviseli, amely túlmutat azokon a formulákon, technikákon és mantrákon, amelyekkel ezen a planétán eleddig dolgoznunk kellett. Melegen ajánlom a módszert a gyakorló egészségügyi dolgozóknak, de mindenki másnak is, aki érdeklődik saját szunnyadó, gyógyító képességeinek felébresztése iránt.”

-- Richard Gerber, M.D., a Vibrational Medicine szerzője

A kapcsolatteremtés... minden gyógyítás titka.”
-- Dr. Wayne W. Dyer, A szándék hatalma bestseller-szerzője

forrás: http://www.thereconnection.com/

Tartalom átvétel

Az életben nincsenek véletlenek, ha rá találtál az oldalamra szükséged van a segítségemre!