gyógyító

warning: Creating default object from empty value in /home/xnjvxhu1/public_html/domainok/kapcsolatteremto-gyogyitas.net/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta: Kövics Marika

Kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta: Kövics Marika

Hosszú út vezetett idáig, míg felfedeztem magamban mire vagyok képes. Egy nagyon nehéz kemény karmával jöttem a földre (persze ezt csak most utólag tudom). Először én is éltem a gondtalan fiatalok életét, a gyerekkoromra se panaszkodhatok, sőt nagyon szép volt és mind ezért itt és most köszönetet kell mondanom a szüleimnek! Talán ezért is tudtam úrrá lenni a felnőtt kori megpróbáltatásokon.

Nyughatatlan és kíváncsi természetem révén mindig a dolgok mélyére akartam látni, így jutottam el olyan emberekhez, akik elindítottak az ezotériához vezető úton. Könyveket olvastam tanfolyamokra jártam, és közben kinyílt a világ körülöttem, megismertem önmagam és úrrá lettem a problémáimon.

A karmám beteljesedett révbe értem köszönet mindenkinek, aki segített. Ennek az útnak az eredménye a tapasztalatom, tudásom és a képességem a megfoghatatlan spirituális segítéshez a gyógyításban,mert nem én gyógyítok, én csak egy eszköz vagyok az univerzum kezében egy csatorna az energia számára, amit a gyógyulni vágyónak közvetítek.
Örülök, hogy végig járhattam ezt az utat minden szenvedés és megpróbáltatás ellenére és hálás vagyok segítőimnek az úton és most szeretnék neked is segíteni, hogy Te is végig mehess a saját utadon, hogy beteljesüljön, amiért leszülettél a földre.

A betegségek mindig intő jelek feladatok, amiket meg kell oldani és egyben lehetőségek, amiket fel kell ismerni. Kérd a segítségem és én minden tudásommal, tapasztalatommal, szeretetemmel segítek, mint ahogy nekem is segítettek.

Ne feledd - Egyedül nem megy!

kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta

Kövics Marika
okleveles kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta

Telefonszám : 06/20-254-2263
Weboldal:http://kapcsolatteremto-gyogyitas.net

Partnerünk: Medicina egészségpénztár
10% kedvezmény a kapcsolatteremtő gyógyítás árából

Kapcsolatteremtő gyógyítás

A gyógyítás olyan formája, amely most legelső ízben jelent meg ezen a bolygón.

Az Univerzum legszélesebb gyógyító spektrumával „dolgozik”: olyan gyógyító frekvenciákhoz (energiához), fényhez és információhoz enged hozzáférést, amelyek nem csak fizikai, lelki vagy érzelmi gyógyulást, hanem valódi lényünk kiteljesedését is lehetővé teszik.

kapcsolatteremtő gyógyítás

Miközben újrateremti kapcsolatunkat lényünk és valódi önmagunk teljességével, az univerzum egészével kapcsol össze minket. Úgy véljük, hogy nem csupán egy sor új gyógyító frekvencia révén, hanem alkalmasint egy egészen új sávszélesség útján képes újra összekötni minket a világegyetemmel és legbenső lényegünkkel.

A gyógyulás létezésének valósága világosan bebizonyosodott a gyakorlatban továbbá a tudományos laboratóriumokban egyaránt.

Ne feledd, itt nincs káros mellékhatás, nincsenek szintetikus szerek vagy más mérgek, sem egyéb rizikó – a gyógyító egyszerűen segít ÚJRA összekapcsolódni azzal a forrással, amit eddig elveszettnek hittünk, ami hajlamos megváltoztatni életedet.

"Ha szerencsés vagy, gyógyulásod az elvárt formában fog történni. Ha igazán szerencsés vagy, gyógyulásod olyan formában jön majd, melyről nem is álmodtál - olyanban, melyet az Univerzum kifejezetten neked tartogat."
/Dr. Eric Pearl/

Tartalom átvétel

Az életben nincsenek véletlenek, ha rá találtál az oldalamra szükséged van a segítségemre!