Spirituális információs gyógyítás

warning: Creating default object from empty value in /home/xnjvxhu1/public_html/domainok/kapcsolatteremto-gyogyitas.net/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Spirituális gyógyítás gyógyulás

Mit ad ez a gyógyítás a bolygónak az emberiségnek az egyén gyógyulásán és tudati fejlődésén keresztül

Gyógyítás a bolygónak az egyén gyógyulásán és tudati fejlődésén keresztül

Mit ad ez a gyógyítás a bolygónak az emberiségnek az egyén gyógyulásán és tudati fejlődésén keresztül?

A gyógyulás nemcsak egy ember ügye, minél többen kapcsolatba kerülnek ezzel az energiával annál inkább emelkedik a rezgésszint a földön és ez vissza hat az emberekre is, mivel minden mindennel kapcsolatban van és összefügg. Lassan, de biztosan haladunk ezen az úton, talán nem véletlenül vannak az úgy nevezett "gyógyíthatatlan" betegségek amiket már gyógyszeres kezeléssel nem lehet gyógyítani, erre mondják az orvosok, hogy pszichoszomatikus a mindenség nyelvén energiáért kiállt alacsony a beteg rezgés szintje lehúzóak a benne levő információk , magyarul rossz a program , amit csak rezgésszint emeléssel lehet kijavítani. Minél magasabb a rezgésszint, frekvencia annál szeretet teljesebb a program és már meg is érkeztünk a nagy igazsághoz ami nem más mint a mindent tápláló és fenntartó SZERETET ENERGIA! Ez egy folyamat most a bolygón, de megállíthatatlan aminek következtében el jön az az idő az a tudatossági szint amikor ezt az emberek nagy százaléka felismeri és lesz egy olyan generáció akik el sem tudják majd képzelni, hogy volt idő amikor az emberek keserű piruláktól várták a gyógyulást! Minél többen elgondolkodnak ezen és elfogadják nemcsak elméletben, de a gyakorlatban is kezelések formájában annál hamarabb eléri a bolygó és az emberiség az optimális rezgési szintet ami megváltoztatja az életet a földön. Minden ember felelőssége benne van, hogy mikor fog ez bekövetkezni. Nem kell feltétlenül betegnek lenned ahhoz, hogy rálépj erre az útra. A kezelések alkalmával mindenképpen emelkedik a rezgésszinted ami tudat szint változást is eredményez, megváltozik a világról való elképzelésed könnyebben oldasz meg helyzeteket, elkerülöd a betegségeket és jó lesz a közérzeted azaz az élet napos oldalára kerülsz ITT A LEHETŐSÉG CSAK ÉLNI KELL VELE!!!

Az univerzum minden szeretetével ölellek benneteket - Marika

Ne feledd - Egyedül nem megy!

kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta

Kövics Marika
okleveles kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta

Telefonszám : 06/20-254-2263
Weboldal:http://kapcsolatteremto-gyogyitas.net

Partnerünk: Medicina egészségpénztár
10% kedvezmény a kapcsolatteremtő gyógyítás árából

Spirituális információs gyógyítás

Spirituális információs gyógyítás

Jogi nyilatkozat:

Kérem vegye figyelembe, hogy nem vállalok semmilyen ígéretet, garanciát, állítást vagy szavatosságot egészségügyi diagnózissal vagy egészségügyi kezeléssel kapcsolatban, és nem diagnosztizálok és nem kezelek egészségügyi helyzeteket. Egyedül Ön a felelős egészségügyi ellátásáért.

Weboldalamon a "Gyógyítás" kifejezés Eric Pearl Kapcsolatteremtő Gyógyítás nevű, regisztrált és védjegyzett módszerére utal. Én nem rendelkezem sem orvosi, sem gyógyszerészi képesítéssel, így a Magyarországon hatályos szabályozások értelmében nem használhatom a "gyógyítás" kifejezést tevékenységem megnevezésére. Weboldalamon tehát a "gyógyítás" kifejezés Eric Pearl módszerére utal, annak rövidítését jelenti.

Eric Pearl-től tanultam meg módszerét, s azt változtatások nélkül adom tovább Önnek. A változásokért illetve hatásokért, amiket a módszer az Ön életében és egészségi állapotában hozhat, Erichez hasonlóan én sem vállalok felelősséget.

Egyedül Ön a felelős egészségügyi állapotáért.

A betegségek mindig intő jelek feladatok, amiket meg kell oldani és egyben lehetőségek, amiket fel kell ismerni.
Kérd a segítségem és én minden tudásommal, tapasztalatommal, szeretetemmel segítek, mint ahogy nekem is segítettek.

Ne feledd - Egyedül nem megy!

kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta

Kövics Marika
okleveles kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta

Telefonszám : 06/20-254-2263
Weboldal:http://kapcsolatteremto-gyogyitas.net

Partnerünk: Medicina egészségpénztár
10% kedvezmény a kapcsolatteremtő gyógyítás árából

Tartalom átvétel

Az életben nincsenek véletlenek, ha rá találtál az oldalamra szükséged van a segítségemre!