ár

warning: Creating default object from empty value in /home/xnjvxhu1/public_html/domainok/kapcsolatteremto-gyogyitas.net/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Kapcsolatteremtő gyógyítás: tudnivalók a kezeléshez

Kapcsolatteremtő gyógyítás: tudnivalók a kezeléshez

Ruházat

Öltözz kényelmesen. Teljesen felöltözve maradsz, cipők nélkül, arccal felfelé fordulva egy masszázs asztalon.

Illatok, aromák és parfümök

Különböző illatokat érezhetsz kezelésed közben. Kérlek, amennyire csak lehetséges, minél inkább külsőleg alkalmazott illatoktól mentesen jelenj meg (dezodor, parfüm, illatos testápolók nélkül).

Ékszerek, övek, érmék, mobiltelefonok

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás nincs kitéve az "energia gyógyítás" gyengeségeinek és törékenységeinek, mivel az energia csak egy részét képezi az átfogóbb Kapcsolatteremtő Gyógyítás energia, fény és információ spektrumának. Ez okból tehát nem kell kiürítened zsebeid, eltávolítanod öved, érméid, gyűrűid, óráid vagy elektromos tárgyaid, mint a mobiltelefon, amíg kényelmesen érzed magad.

Ideális tudatállapot

Egyszerűen hunyd be szemeid és engedd el magad.

Légy a megfigyelő és a megfigyelt. A tanú. Figyelj. Vedd észre, amikor észreveszel valamit. Vedd észre, amikor nem veszel észre semmit. Vedd észre ismét, mikor észreveszel valamit. Engedd magadnak, hogy megtapasztald a várakozás csodáját anélkül, hogy különleges és részletes elvárásokat társítanál hozzá. Bízz benne, hogy a neked legmegfelelőbb gyógyulás az, amit kapni fogsz.

Idő, időtartam

A gyógyulások az idő és tér határain kívül történnek, így a több idő nem feltétlenül jobb. Általában három kezelés a javasolt.

A Kapcsolatteremtő Gyógyításokat általában 10 napon belül végezzük .

A kezelés teljes idő tartama mindennel együtt 45-60 perc.

A kezelés folyamán nem érek hozzád, 40 percen keresztül mozgatom a kezeimet min. 20 cm-el a tested felett.

Árak

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás DÍJA:

Mint minden manapság, a Kapcsolatteremtő Gyógyítás is pénzbe kerül.

Ha, elmegyünk orvoshoz, hála pénzt adunk, felír gyógyszereket, kiváltjuk...

A magánrendelések ugyanúgy pénzbe kerülnek. Sajnos sok esetben az orvosok csak tüneti kezeléseket tudnak alkalmazni, amivel megszüntetik a panaszt, de az okát nem.

Továbbá szedjük magunkba a gyógyszergyárak által drága marketinggel eladott kémiai, szintetikus, kapszulákat, és mindenféle tablettákat, amelyeknek kivétel nélkül különböző mellék hatásai vannak.

Ha pedig súlyosabb az eset, műtétre kerül sor... Kiesünk a munkából több hétre, fájdalmas a felépülés, a műtétet végző orvosnak, az ápolóknak hála pénzt kell adnunk, és el kell viselni a kórház minden kényelmetlenségét.

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás, egy különleges alternatív, vegyi anyagoktól mentes módszer, ráadásul kellemesen érzi magát a beteg ezalatt, a fentiek akár töredékébe kerül, mert maximum 3 kezelés elég.

Én nem mondom, hogy ne menjen el senki orvoshoz!

Viszont mielőtt műtétre kerülne sor, ha nem életmentő, és a várólista miatt van idő, vagy ha az orvosok már nem tudnak mit tenni, megállt a tudományuk, mindenképp érdemes egy próbát tenni, mert lehet, nem lesz szükség a kockázatos beavatkozásra és visszakapod az egészséged , nemcsak testben de lélekben is.

Gyere el hozzám, és próbáld ki a kezelést. Ártani nem árt, csak jó hatása lehet. Ha pedig esetleg ne adj Isten nem váltaná be a várt eredményeket, még mindig lehet műtétre menni... Veszteni való nincs, csak nyerhet vele az, aki rászánja azt a kis időt.

Viszont ha segíteni tud a kezelés, nem kell kés alá feküdni, nincs kockázat, nincs hosszú és fájdalmas felépülés...

Mivel a kapcsolatteremtő gyógyítás az okot is megszünteti nemcsak a tüneteket a gyógyulás végleges, nem kell kiújulástól tartani talán ez sem elhanyagolható szempont!

Az aktuális árakról érdeklődj telefonon

+36/20 254 22 63

Ne feledd - Egyedül nem megy!

kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta

Kövics Marika
kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta
Telefonszám : 06/20-254-2263
Weboldal:http://kapcsolatteremto-gyogyitas.net

Partnerünk: Medicina egészségpénztár 10% kedvezmény a kapcsolatteremtő gyógyítás árából
http://www.medicinapenztar.hu/kedvezmenyek

Tartalom átvétel

Az életben nincsenek véletlenek, ha rá találtál az oldalamra szükséged van a segítségemre!