orvos

warning: Creating default object from empty value in /home/xnjvxhu1/public_html/domainok/kapcsolatteremto-gyogyitas.net/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Kapcsolatteremtő gyógyítás esettanulmány: A gyógyulás útján

A gyógyulás útján

A beteg egy évvel ez előtt mély depresszióba esett, amelyből orvosi segítséggel rövid időre tünetmentessé vált, de sajnos csak rövid időre, mert néhány hónap elteltével nem csak a depresszióval kellett megküzdenie, hanem egy méhdaganatot is diagnosztizáltak nála. A daganatot kemoterápia-val akarták eltávolítani, ami a beteg állapotát még inkább nehezítette, ekkor jött el hozzám. Az első kezelés után mosolyogva ült fel a kezelőágyon, és a homlokára csapva mondta – jé már nem is vagyok lázas és hihetetlenül jól esett a simogatás, mint valami lágy szellő nyári estén – pedig a kezelés alatt én hozzá sem értem, kb. 2 méter távolságra voltam tőle, ahogy ő a kezelőágyon becsukott szemmel feküdt. A második kezelés után a veséje, ami gyulladásban volt, rendbe jött. Másnapra teljesen kitisztult a vizelete és kivirult. A harmadik kezelés után olyan lelki és fizikai erő járta át, hogy másnap befőzött 10 kg sárgabarackot. A kezelések három egymást követő napon voltak. Ezután következett az orvosi vizsgálat.

A vizsgálat eredményei olyan jók lettek, hogy az előzőleg kiírt vérátömlesztést nem kellett elvégezni és az ultrahangos vizsgálat a daganat kisebbedését mutatta. Depressziónak nyoma sincs, az orvosi kezelések még nem értek véget, de a beteg lelki állapota már kész a teljes gyógyulásra, ami fizikai szinten is be fog következni, amikor annak eljön az ideje .


"Ha szerencsés vagy, gyógyulásod
az elvárt formában fog történni.
Ha igazán szerencsés vagy,
gyógyulásod olyan formában jön majd,
melyről nem is álmodtál - olyanban,
melyet az Univerzum
kifejezetten neked tartogat."

Eric Pearl

Ne feledd - Egyedül nem megy!

kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta

Kövics Marika
kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta
Telefonszám : 06/20-254-2263
Weboldal:http://kapcsolatteremto-gyogyitas.net

Kapcsolatteremtó gyógyítás esettanulmány: Kétségbeesett nagymama - Egy életvidám kisfiú

Kétségbeesett nagymama - Egy életvidám kisfiú

Egy kétségbeesett nagymama hívott fel telefonon, hogy a kis unokájának rosszak a labor leletei. A vizsgálat azt állapította meg, hogy a gyereknek kevés a cukra és magas a vas tartalom a szervezetében. Mikor megkérdeztem, hogy ez mégis hogyan nyilvánul meg a gyermek viselkedésében azt mondta: hány, étvágytalan, székrekedése van, düh kitörései vannak, ezért vitték a szülők orvoshoz . Az orvos a leletek alapján diéta-t rendelt el és kérte, hogy egy hónap múlva menjenek vissza kontrollra. Én a nagymamát megnyugtattam és egymást követő 3 napon elvégeztem a kezeléseket. A gyermek már az első kezelés után sokkal nyugodtabb lett a hányás megszűnt majd a székrekedés is. Az étvágy azóta is remek. Egy életvidám kisfiú. És ami nem elhanyagolható az egy hónap utáni labor vizsgálatok eredménye tökéletes.

Itt szeretném felhívni mindenki figyelmét arra ,hogy
Gyógyíthatatlan betegség nincs csak gyógyíthatatlan beteg!

Ne feledd - Egyedül nem megy!

kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta

Kövics Marika
kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta
Telefonszám : 06/20-254-2263
Weboldal:http://kapcsolatteremto-gyogyitas.net

Tartalom átvétel

Az életben nincsenek véletlenek, ha rá találtál az oldalamra szükséged van a segítségemre!