Mi a különbség a “Kapcsolatteremtő gyógyítás” és a “Kapcsolatteremtés” között?

A “Kapcsolatteremtő gyógyítás” az Univerzum szeretetteli üzenete arra az élethelyzetre, amiben éppen vagyunk, adott problémánkra, aktuális testi-lelki gondjainkra, amelyre gyógyítást kérünk, és ezek gyökereire. A kezelés menete is egyénre, adott pillanatra szabott. A gyógyítás újabb életkihívással való szembesülés esetén ismételhető.

A “Kapcsolatteremtés” célja sokkal inkább az, hogy magas fokon kiteljesítse kapcsolatunkat az Univerzum támogató erőivel, úgymond, jobb “vevőnk” legyen az “adásra”. Profán hasonlattal: Sokol rádió helyett High-end-re váltunk. Ez a folyamat szigorú koreográfia szerint zajlik, amelynek során több mint 100 pontot kötünk össze a testen, meghatározott rendben. Ha már életében egyszer részesült “Kapcsolatteremtés“-ben, sohasem szükséges megismételnie, onnantól egy életre az Öné beépül, működik.

Erősen javallott, hogy mielőtt a “Kapcsolatteremtést” befogadja, legyen része minimum egy, jó esetben három gyógyításban, hogy ismerősek legyenek már ezek az energiák, s ne álljon semmi a minél teljesebb élmény útjába.

Az életben nincsenek véletlenek, ha rá találtál az oldalamra szükséged van a segítségemre!