Miért ajánlott a kapcsolatteremtő gyógyítást mindenkinek?

Miért ajánlott a kapcsolatteremtő gyógyítás mindenkinek?

A kapcsolatteremtő gyógyítást hazánkban most kezdik megismerni Eric Pearl jóvoltából, aki már 20 éve tanítja az egész világon, és végre 2 éve elhozta Magyarországra is.

Mi is az a csoda gyógyítás, ami minden betegségre jó és nincs mellék hatása?

ERIC PEARL gyógyítás, Dr. Eric Pearl gyógyulás

Eric úgy határozta meg: A kapcsolatteremtő gyógyítás a gyógyítás egy olyan formája, amely most első ízben jelent meg a bolygón. A kapcsolatteremtő gyógyítás fénnyel és információval tölti fel az energia mezőt ezáltal pedig maximálisra emelkedik az öngyógyítási képesség. A spirituális megközelítés szerint a kapcsolatteremtő gyógyítás a létezés egy másik szintjéhez kapcsol minket. A gyógyulás három szinten megy végbe úgymint, fizikai, érzelmi, tudati szinten. A kapcsolatteremtő gyógyítás nem a betegséget a tünetet kezeli, hanem azt az egyensúlytalansági állapotot szünteti meg, amely a problémát okozza. Miután a negatív érzelmek, gondolatok pozitívra fordulnak, test, lélek és szellem egyensúlya helyre áll, életünk újra jó mederbe terelődik.

Az okot is megszüntetjük és nemcsak a tüneteket kezeljük

Mint már tudományosan is beigazolódott, hogy a betegségeknek lelki okai vannak, ebből következik, hogy a gyógyulás csak akkor következik be, ha az okot is megszüntetjük és nemcsak a tüneteket kezeljük. A fizikai test gyógyulása nem történhet meg anélkül, hogy a páciens tudatalattija ne változna. Már pedig erre az orvosi kezelések nem adnak lehetőséget, leginkább idő hiányában. Az orvos nem tud órákat foglalkozni a beteg lelkével, mert kint már türelmetlenül várja a következő. Ezt a hiányt képes pótolni a kapcsolatteremtő gyógyítás a már testileg is jelentkező betegségek esetében. Mivel azonban a betegségek nem akkor kezdődnek amikor a testi tünetek jelentkeznek, hanem már ennek előzményei az energia mezőben jóval előbb ott vannak, ebben a stádiumban való kapcsolatteremtő gyógyítás kezelés megakadályozza az energia mező további romlását, helyre állítja az egyensúlyt a szervezetben és ezáltal megszünteti az okot is. Az ok meg szüntetésével örökre búcsút mondhatunk betegségnek és nem kell félni a kiújulásától. A mai világunkban mindenki ki van téve a stressznek, főleg rossz értelemben már pedig az is köztudott, hogy ez lelkileg milyen nehéz terheket rak az emberekre lassan de biztosan. Nehéz terheket cipelhetünk még a múltunkból a gyermekkorunkból (még akkor is, ha úgy éltük meg, hogy milyen szépek voltak azok az idők), vagy az előző életeinkből.

Az emberek 90%-a küzd valamilyen egészségügyi problémával

Nem rég látott napvilágot az az információ, hogy az emberek 90%-a küzd valamilyen egészségügyi probléma-val, ami már testi szinten megnyilvánult és a 10% energia szinten készülődik. Tehát mindenkinek meg van a maga kis vagy nagy batyuja, amely gyógyításra szorul, és ezen gyógyítások közül az egyik, az Eric Pearl által az egész világon elterjed gyógyítási mód A KAPCSOLATTEREMTŐ GYÓGYÍTÁS!

A mai orvoslással karöltve valóban csodákra képes.

Saját tapasztalat: Csak egyetlen eset a sok közül

kapcsolatteremtő gyógyítás

A beteg egy évvel ez előtt mély depresszióba esett, amelyből orvosi segítséggel rövid időre tünet mentessé vált, de sajnos csak rövid időre, mert néhány hónap elteltével nem csak a depresszióval kellett megküzdenie, hanem egy méhdaganatot is diagnosztizáltak nála. A daganatot kemoterápiával akarták el távolítani, ami a beteg állapotát még inkább nehezítette, ekkor jött el hozzám. Az első kezelés után mosolyogva ült fel a kezelő ágyon, és a homlokára csapva mondta – jé már nem is vagyok lázas és hihetetlenül jól esett a simogatás , mint valami lágy szellő nyári estén – pedig a kezelés alatt én hozzá sem értem, kb. 2 méter távolságra voltam tőle, ahogy ő a kezelő ágyon becsukott szemmel feküdt. A második kezelés után a veséje, ami gyulladásba volt rendbe jött másnapra teljesen ki tisztult a vizelete és kivirult. A harmadik kezelés után, olyan lelki és fizikai erő járta át, hogy másnap befőzött 10 kg sárgabarackot (a kezelések három egymást követő napon voltak) és ez után következett az orvosi vizsgálat.

gyógyulás

A vizsgálat eredményei olyan jók lettek, hogy az előzőleg ki írt vérátömlesztést nem kellett elvégezni és az ultrahangos vizsgálat a daganat kisebbedését mutatta. Depressziónak nyoma sincs, az orvosi kezelések még nem értek véget, de a beteg lelki állapota már kész a teljes gyógyulásra, ami fizikai szinten is be fog következni, amikor annak eljön az ideje.


"Ha szerencsés vagy, gyógyulásod
az elvárt formában fog történni.
Ha igazán szerencsés vagy,
gyógyulásod olyan formában jön majd,
melyről nem is álmodtál - olyanban,
melyet az Univerzum
kifejezetten neked tartogat."

Eric Pearl

Ne feledd - Egyedül nem megy!
gyógyulás,gyógyulás,gyógyulás

kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta

Kövics Marika
kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta
Telefonszám : 06/20-254-2263
Weboldal:http://kapcsolatteremto-gyogyitas.net

Az életben nincsenek véletlenek, ha rá találtál az oldalamra szükséged van a segítségemre!