Fontos Információ a gyógyulás felé vezető úton

Fontos információ a gyógyulás felé vezető úton

Szeretném a weboldal olvasóinak a figyelmét felhívni, hogy a továbbiakban a KAPCSOLATTEREMTŐ GYÓGYÍTÁS elnevezést, mint olyat nem kívánom használni.
Ennek az oka, hogy a Reconnection Team új szabályt hozott, ami szerint ezt az elnevezést csak azok használhatják, akik kettő évente részt vesznek egy továbbképzési tanfolyamon,

A tisztán látás érdekében jegyezném meg, nem a gyógyításról mondok le, csak az elnevezésről. Tehát csak adminisztrációs változásról van szó ! Ez azért is így van mivel az energia, ami gyógyít, nem attól függ hogyan nevezzük, hanem attól, hogy tudod–e használni.
Már pedig, ha ezt több éven keresztül eredményesen használtad, attól hogy a módszer nevét megváltoztatod az még ugyan úgy fog működni! Ennek tudatában, kérlek, gondold át az itt leírtakat és ha megértetted a lényeget –mármint, hogy pont az a lényeg nem változott- és továbbra is bizalmat szavazol nekem úgy mint, SPIRITUÁLIS GYÓGYÍTÓ, az univerzum minden szeretetével várlak, hogy segítsek testi- lelki gyógyulásodban.
Mellékelem az eredeti oklevelet , ami úgy vesztette hatályát, hogy nem volt a létjogosultsága időhöz kötve!!!

„Úgy tűnik, hogy az emberek az Eric-kel való puszta érintkezés révén képesek szinte azon nyomban ráhangolódni/szert tenni erre a képességre. És a legtöbb – ha nem valamennyi – szemináriumi résztvevőnk képes saját foglalkozásokat tartani a szeminárium sikeres elvégzését követően. Ne feledd, a Forrás Isten, a Szeretet és/vagy az Univerzum – nevezd, ahogyan neked tetszik! Eric pusztán az eszköz, amelyen keresztül ezek a gyógyítások bemutatkoztak a világ előtt. A Forrás mindenkor elérhető mindnyájunk számára.”

Forrás megjelölés : Fényközösség

Lehetne még ragozni a történetet, de nincs értelme. Az univerzum működését és törvényeit nem lehet egy tol vonással megváltoztatni, vagy megszüntetni, e fölött hála Istennek még nem az ember diszponál! A képességet, pedig amit egyszer megszereztél akár egy másik személyen keresztül is, Isten adta és csak Ő veheti el! Az emberek bizalmához pedig nem papír kell, hanem gyógyulás. Írom ezt annak a megtapasztalásnak a tudatában amit megéltem a gyógyulások alkalmával.

E-mailben egyébként azt közölték az illetékesek, hogy mint alapító tagot várnak vissza a csoportba miután Amerikában elvégzem a továbbképző tanfolyamot.
Amennyiben kérdésed van a bejegyzéssel kapcsolatban keress e-mailben vagy telefonon.

Ne feledd - Egyedül nem megy!

kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta

Kövics Marika
okleveles kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta

Telefonszám : 06/20-254-2263
Weboldal:http://kapcsolatteremto-gyogyitas.net

Partnerünk: Medicina egészségpénztár
10% kedvezmény a kapcsolatteremtő gyógyítás árából

Az életben nincsenek véletlenek, ha rá találtál az oldalamra szükséged van a segítségemre!